Ons huis in Bingelder (= Bingelrade)

02 februari 2003:

Allereerst willen we graag wat rechtzetten. Vanwege de verhuizing zijn we verstoken van enigerlei media, dus we kwamen er pas heel erg laat gisteravond achter dat de datum 010203 voor heel veel mensen een zeer pijnlijke om te herinneren zal zijn. We doelen uiteraard op de ontploffing van het ruimteveer Columbia. Ruimtevaart-fanaat Boi was behoorlijk geschokt toen hij het nieuws uiteindelijk hoorde, en toen hij het even later aan Nicole vertelde schrok die ook heel erg. Dit was zonder meer een zwarte dag in de ruimtevaart historie. Ons eigen feestje heeft een zwart randje gekregen.
Verder willen we ook het volgende gelijk even rechtzetten:
broodenzout
Het brood en zout dat Pa en Ma hadden meegenomen. We waren helemaal vergeten het op de foto te zetten.

Vandaag valt er weinig te melden. Natuurlijk hebben we allebei hard gewerkt, de hele dag, maar allebei aan klussen die de hele dag nodig hadden. Nicole heeft de keuken helemaal ingericht (we hadden alle keukengerei meegenomen, de keuken van de flat is nu leeg). Daar was ze zoals gezegd de hele dag mee bezig.
Boi heeft die immense muur een tweede beurt gegeven, en die is nu klaar. Verder heeft hij voorbereidingen getroffen voor het verven van de andere muren, daar kan hij morgen met Pa gelijk aan beginnen.
Tenslotte hebben we nog de rolgordijnen opgehangen boven. Bij de eerste duurde dat twintig minuten, bij de andere zeven vijf minuten elk. Het was weer zo'n "vertaalde" gebruiks-aanwijzing, vandaar.
Morgen verhuist de telefoonlijn, en de ADSL natuurlijk, dus dan kunnen we in alle rust vanuit Bingelder posten.
Oh, en natuurlijk de felicitaties aan Wim en Max. In september zijn wij een jaar getrouwd, dus dat duurt nog even.

rusten
Nicole heeft heel even een moment om te zitten.

rusten2blindsblinds2
Boi ook.                                                             Maar dan gelijk weer verder.                      Klaar!


 1 februari 2003       <home>        3 februari 2003