Ons huis in Bingelder (= Bingelrade)

04 februari 2003:

avondAfgelopen nacht heeft Boi voor het eerst in het nieuwe huis geslapen. Pa bleef ook overnachten. 's Avonds hebben ze nog wat tv gekeken (die had Pa meegenomen). Biertje er bij, en het was best uit te houden...
Ook het slapen ging prima: het is hier zo rustig, dat Boi wakker werd van de eerste auto die de straat uit reed. Ter vergelijking: langs de flat rijdt er 's nachts drie maal per uur een goederentrein voorbij.

Vanmorgen aten ze staand een boterham met koffie, en daarna meteen weer aan de slag: de eetkamer schilderen. Tegen de tijd dat Nicole kwam, een uur later, waren ze al bijna klaar.
De zus van Boi, en Ma, kwamen ook. Nicole en Zus begonnen gelijk met het schilderen van de keukenkastjes. Ma hielp de mannen.
En zo werd er weer een hoop werk verricht.
Boi had in de middag nog een afspraak van zijn werk staan, dus die moest even weg. De rest werkte stug door.
Tegen de tijd dat Boi terug kwam was alle werk dat er voor de dag gepland was al klaar.
Er werd nog even wat nagepraat, en tegen de avond werd Zus en de kids, die waren ook nog even gekomen, afgehaald.
's Avonds kwam een bevriende loodgieter nog even kijken, zodat hij de dag dat hij komt helpen weet wat voor gereedschap hij moet meenemen.
En morgen is dan de grote dag dat de huiskamer nog veel mooier gemaakt wordt.
De ADSL-verbinding, althans het providergedeelte ervan, werkt nog steeds niet. Morgen, is ons beloofd. Net als gisteren. Ook deze pagina komt dus wat later.

avondzuskeuken
's Avonds voor de tv.                                                             De zus schildert.                                             De keuken is klaar.



 3 februari 2003       <home>        5 februari 2003