ALWIN   EN   CARMEN.

 

Nou en dan is hier mijn  oom en tante te zien.......hihihi.....zullen ze raar vinden hoor   !!!!!!   Maar ikke vindt het leuk,want hij heeft toch erg veel geholpen. Zeker met alles te instaleren......Ook wil Alwin altijd wel gek doen met ons.....weet je wat hij de laatste keer weer voor gekkigheid uithaalde ????? Nou let op !!!!!

                                                                               

Ik zat zelf wel raar te doen hoor!!! Gekke bekkies trekken en aan de bierfles te trekken, maar daar maakt hij dankbaar gebruik van ....hihihihihi.......We haden in ieder geval de grootste lol  ennneeeee uiteraard liet Alwin me niet echt drinken natuurlijk.....

Toen ikke iets kleiner was had ik al een bruiloft hoor !!!  3 x raden ??? JA !!!!!! Je snapt het al zeker !!!! Carmen en Alwin gingen trouwen.....Dat is effe gaaf hé ??? En ja ikke was zo klein en dronk nog bij mijn mama dus mocht ikke lekker de hele dag mee......en het ging geweldig goed !!!!  Nou en ze zagen er allebei geweldig uit .......kijk maar !!!!

 

                     

                                                                                         

Nou heb ik teveel gezegd ????  De eerste is in het gemeentehuis, hihihihi...net het jawoord gegeven......De tweede is  in het park om een reportage te maken....ook erg leuk geworden......en de derde is de familie.......3 broers met vrouw en wij met 6 kids en de tweede broer met 1 kid en een tweeling onderweg !! Nou zo heb je het hele gezin in één klap gezien .....LEUK HÉ ???

Zoals je kan zien is opa en oma erg trots op al hun kinderen en 7 kleinkinderen.

 

 

                                                    

En we hebben nog een nieuwtje...........HIEP HIEP  HOERA !!!!!! ER KOMT EEN 10 DE  KLEINKIND BIJ .......HIHIHIHIHI........WEER EEN NENI......{NEEFJE /NICHTJE}..ECHT TE GEK !!!!!!!  En de eerste foto is er al ........kijk maar ...al is het nog klein............net 6 weekjes...

 

Nou  hihihi.....en hier zie je haar buik........

carbuik.jpg (607372 bytes)car2buik.jpg (641440 bytes)

De tweede foto is van zo dichtbij genomen dat het lijkt of ze veel verder is, maar ja we zijn er nu eenmaal trots op hé !!!!  En we houden jullie op de hoogte  !!!! Hier  is onze neni dus nog maar net  3 maanden jong ........

En hier volgt een tweede echo. Ze moest naar de verloskundige en daar hoorde ze het hartje niet, en ook al zeiden ze dat het wel goed zat, ze konden een echo laten maken. ....hihihi....niet tegen dovemansoren gezegd...

ECHO DOZO 2 - 1 E-MAIL.jpg (171920 bytes)Is tie niet geweldig? De kleine is hier dus net 3 maanden jong...

 

 

Ondertussen is alles goed nog steeds met Carmen en de baby !! Het groeit geweldig goed en Carmen vind het nu wel een keer tijd worden dat dozo zich ook laat voelen...... hihihihi Ze ligt er helemaal klaar voor!!

carmenbad.jpg (20803 bytes)

En dan nog een pretecho laten maken. Gewoon even kijken hoe de kleine Dozo zich vermaakt in de buik .... Moet je nu kijken hoe lief !!! Achhhhhh ...... Echt met een duimpje in het mondje wat een moppie..

 

                                                           echo20weken.jpg (51397 bytes) Hier is dozo 20 weken jong en doet het erg goed in mama Carmen haar buik...

 

Nou ondertussen is Carmen haar wens uitgekomen en krijgt soms flinke trappen van dozo... hahahaha ja dat heb je ervan !! Maar nee het is natuurlijk geweldig enne ???  Hier op de foto is dozo 6 maanden jong !!

 

carmen6mnd.jpg (27585 bytes)  Het wordt al een aardig buikje zo he ?? hihihi echt gaaf. Net of het voor mezelf is zo leuk om met je schoonzus mee te leven . Heerlijk ik geniet lekker mee en ze vind het niet erg. Zo ja heeft ze pech want ik doe het toch .... hahahaha.

 

                                                 echo31weken.jpg (45225 bytes) hier is de kleine dozo al erg groot gegroeid he ?? Vandaag is die kleine alweer 31 weken jong. De tijd gaat nu erg hard en het aftellen is toch echt begonnen. Allemaal wel heel spannend nu vvor hun. JA dat is met de eerste het meest vind ik ook. Je weet niets over hoe je je voelt en hoe het gaat. Ja hoe het gaat is altijd een verrassing, maar ook meer hoe je zelf reageert. Nou we hopen dat alles goed gaat en meevalt, maar het komt allemaal GOED !!!