Deze hele mooie banner is gemaakt door Jacky van het knutselhoekie!! Swen geeft je hele dikke knuffels daarvoor !!!

 

 

Hallo allemaal !!!

Hierboven zie je alle namen van mijn broers en zussen. Als je erop klikt kan je over hun lezen. Als je op mijn naam klikt {hihihi Swen dus !} dan zie je de eerste fotoreportage van mij. Die is gemaakt op donderdag 25 oktober en zaterdag 10 november hebben we ze gehaald. Hier is alvast een voorproefje ..........even in het klein hoor want we hebben een hele leuke verassing !! Ja van Giny is Swen zijn homepage gekozen in de poll Gaaf he ???? Kijk .....

 

                                                                               

                                        

Nou als je nu nieuwsgierig bent naar de rest kan je dus op mijn naam klikken. Nog niet alle pagina's achter de namen zijn bijgewerkt, maar mama is druk bezig hoor, dus het komt goed. 

Als je verder alles over mij wilt weten van geboorte tot 1 jaar ..... Klik je hier !! En je kan alles lezen over mij tot mijn eerste jaar. Verder kan je nog verschillende pagina's bekijken die zeker de moeite waard zijn {al zeg ikke het zelf hihihihi........} Kijk maar ....

 

  Mijn vriendinnetje           Gekregen award               homepage 's

 

                   allemaal foto's                       clubmeeting 

        

 

Uiteraard kunnen jullie ook kijken naar de foto's van mijn eerste verjaardag. Het zijn er een heleboel dus wil je kijken ?? ........ KLIK HIER !!!!  En ook vinden we het heel erg leuk als jullie in ons gastenboek een berichtje achter willen laten. En wil je ons een berichtje sturen dan  kan dat ook en vind mama best leuk hoor !!        Ikke vind dat heeeeeel erg leuk voor als ikke groot ben. Dus alvast bedankt ervoor en dikke knuffels van ikke Swen.  Enne ook mogen we niet vergeten om mijn oom Alwin te bedanken voor het helpen met de regelmatige problemen. Voor hem en mijn tante Carmen heeft mama ook een pagina gemaakt. Ga zelf maar kijken waarom .... hihihihi is erg leuk nieuws in verwerkt hoor !!!  klik maar op ALWIN hier. 

     

Nou kijk eens even !!! Hieronder zie je dat we zijn aangsloten bij webringen en leuke linkjes naar een top 25 en top 40 clubje . Ze zijn meer dan de moeite waard en erg leuk om mee te kletsen en te lezen. Dus heb je zin ?? Kijk gerust. En als jullie willen stemmen, erg leuk !!! En bedankt ervoor..

De BabyClub is lid van De BabyClub webring
VORIGE
Site beheerd door

Swen

Lid worden?

VOLGENDE

   

 

 

 

 

 

 

klik hier en je komt op een hele mooie plek terecht...nieuwsgierig ??? Gewoon doen !!!!! En je stemt gelijk voor Swen's webstekkie....hihihi....bedankt !!!

Dit Ukkepuks Webstekjes is van Swen nederpelt| vvvorige| vvvolgende|
| wwwillekeurig | sssnuffels

 

hier moet je geweest zijn !! Gewoon tof !!!

Regards

Universal Bpath Network