REPORTAGE FOTO 'S VAN SWEN.....

 

Ja voor de eerste keer mocht ikke alleen op de foto bij de foto mevrouw. Ikke vond het erg leuk en mama was verbaasd dat er zoveel waren gemaakt. Mama dacht dat het er drie of vier waren, maar we hebben er  zeven !!! Die mevrouw zette me op een loopfietsje en ikke mocht een hele mooie knuffel vasthouden en in een houten kistje zitten. Nou het was heel erg leuk om te doen. Op 10 november hebben mama en ikke ze opgehaald en natuurlijk willen we ze nu aan jullie laten zien.

Let op hier komen ze .............en als je ze groot wilt zien klik je gewoon op de foto.....

 

reportagezwartwit.jpg (54847 bytes)                    reportageknuf.jpg (80984 bytes)                   reportagepaard.jpg (49806 bytes)                      

 

 

 

reportagekist.jpg (82888 bytes)                   reportagestoel.jpg (82917 bytes)                   reportageportret.jpg (82701 bytes)

 

 

 

                          reportageclose.jpg (42815 bytes)                       

Nou en wat vinden jullie ervan ?? Heb ik mijn best gedaan of  niet soms???? Hihihi ikke vond het erg leuk en we waren heel snel klaar. Dat is natuurlijk ook belangrijk, want ikke kan niet zo lang stilzitten hoor. Nou over een paar maandjes ga ikke nog een keer op de foto, maar dan met mijn broers en zussen erbij. Uiteraard zet mama die ook hier neer.... hihihi welleuk om een reportage pagina te houden toch ?????

Nou HEEEEEELE DIKKE KNUFFELS en tot ziens !! doeiiiiiiii xxxxx van Swen .