hier met Mitchell .......

                                mitch1.jpg (37587 bytes)

Hier zie je mij dus van baby tot 2 jaar. boven net 1 uur jong met papa en mama. Hieronder drie dagen met kadootje, en 3,5 maand zwemmen. Met broer Jeffrey op de bank,en dan Hoera !! 1 jaar....... en dsan de laatste foto is net mijn zusje Jamy geboren. Gelukkig mochten we gelijk komen kijken. Lief He ????

 

mitch2.jpg (39252 bytes)   mitch3.jpg (66035 bytes)   mitch4.jpg (33842 bytes)

 

       mitch5.jpg (33931 bytes)          mitch6.jpg (24145 bytes)

 

Ik ben dus de 2de broer van Swen. Ik ben geboren op 7 januari 1993. Nu ben ik dus bijna 9 jaar. Ik zit op de basisschool "De nieuwe weg" in groep 4 en vind het erg leuk. Elke dag krijgen we iets van taal,op maandag hebben we ook muziek en leestheater uit een boek. Ook lezen we dan nog uit boekje 12 om nog beter te leren lezen.

                        dragonballz.jpg (26435 bytes)           

 

Op dinsdag  beginnen we met lezen, daarna taal en rekenen de juf leest soms een boekje voor en dan hebben we pauze.Op deze dag blijf ik ook altijd over en dan om de week is mijn moeder er ook.   S'midddags hebben we gym en maken we lesjes af die niet af waren. Op woensdag gaan we lezen, taal en rekenen en dan hebben we pauze en gaan daarna gymen. Op donderdag moeten we iets eerder op school zijn want we gaan dan met de bus naar het zwembad toe. Na het zwemmen gaan we rekenen en pauze houden. Daarna taal en godsdienst en dan nog napraten over wat we gelezen hebben. Op vrijdag blijf ik altijd over en mag de juf helpen en dat vind ik wel  leuk. Na de overblijf gaan we soms televisie kijken en anders lezen of knutselen.Zo is ongeveer de week op school. Eerst vond ik het wel wat moeilijk maar nu gaat het wel beter. En heb ik het meer naar mijn zin. Gelukkig heb ik ook wel leuke vriendjes waar ik  leuk mee kan spelen.

                                          dragonballz2.jpg (26680 bytes)

 

Als hobby heb ik judo en trompet spelen. Judo doe ik op maandag en sinds kort ook op woensdag. Ook laat op maandag heb ik dus trompetles. Ik hoop dat ik hierna op saxofoonles kan. Lijkt me makkelijker omdat ie hetzelfde bespeeld wordt als blokfluit.

Ook heb ik mama gevraagd om een foto erop te doen vand e klas dus hier komt ie dan .........en er natuurlijk op klikken om te vergroten....

mitchscool.jpg (69267 bytes)

 

                                                                                              dragonbalz.jpg (29164 bytes)