YES !!!! ONZE MEETING !!!!!!

                                   

                                 

We hebben dus een eerste meeting gehad met een paar meiden van de club van Fabiola en Nicole's ukkepukkies club. En precies te zijn op woensdag 15 augustus..... jahaaaaaaaaa echt tof hoor. Maar mama was wel iets nerveus hoor, hahahaah want ze verkleden zich wel honderd keer .... hihihihi  Maffe mama, maar ikke denk dat alles wel goed komt hoor.

 

                

 We {Jamy, Lisa, Milou, Swen en mama Irma} gingen s'morgens rond half elf rijden. Onderweg kregen we telefoon van Fabiola omdat ze een tegenslag had met de tram, en dus iets later dan gepland op de plaats van bestemming zou aankomen. Wij waren gelukkig op tijd zonder tegenslag op de snelweg gelukkig en plots zagen we iemand lopen die ook wel eens bij de club kon horen. Erop af maar ......... en ja hoor !! Het was dus de zus van Fabiola met haar dochtertje Rebecca. Gezellig samen kennis gemaakt en ja hoor !! ook daar kwamen Fabiola en Jaqueline aanlopen met Nicole en Nathan.

 

          

                                                                              

Even kennis gemaakt en we besloten om lekker even een kopje koffie te gaan drinken. Dat deden we bij de V&D en was erg gezellig. We besloten om even te gaan winkelen en dan voor de kids naar de speeltuin te gaan. Nou ik kan jullie wel vertellen dat het gigantisch leuk was hoor. Echt gezellig en dat zullen de foto's ook wel beamen hihihihi  veel kijk plezier en we zullen vast en zeker nog wel meer laten horen......

 

meeting1.jpg (115529 bytes)                 meeting2.jpg (131764 bytes)                     meeting3.jpg (102895 bytes)  

                                                                                                                                                                    

Hier boven zie je eerst Fabiola met Nicole {liggend} en Lisa en Swen kijken erbij. De tweede foto is op mama na de andere drie meiden met de kids. Gezellig koffie leuten en spelen. Helaas was Nicole niet blij met ikkes, omdat ik de bal had afgepakt.... {sorry} En de derde is dus ukkie Nicole van dichtbij hahahaha ook leuk he ???

 

meeting5.jpg (116171 bytes)                      meeting6.jpg (120826 bytes)                   meeting8.jpg (123496 bytes)  

                                                                                                                                                  

Nou en de volgende foto's zijn dus eerst Nathan die slaapt... {echt lief he ??} En dan met zijn allen lekker dansen op de muziek van kabouter Plop !! JA mama had een casette recorder meegenomen en mijn broers hadden muziek opgenomen.... Lief he ?? hihihi .. En de derde foto hebben we genomen om als reunie vast te leggen..... Ja mensen we hebben erg veel plezier gehad... euhhhhhhhhh  ikke in ieder geval wel hihi. De rest denk ik ook wel want we willen elkaar nog wel een keer zien hoor. En als het zover is laten we jullie weer meegenieeten oke ?????