HOME AGENDA CONTACT    
 


R.K. PLATFORM 30+

 

Bezinningsdagen januari 2013 in Tegelen. 

 

 

“Heer, geef ons meer geloof”Bezinningsdagen in het kader van het Jaar van het geloof van vrijdag 11 t/m zondag 13 januari 2013 in Tegelen.Jezus roept voortdurend op tot geloof. Zijn woorden en wonderen willen het geloof wekken. Aan wie gelooft kan Hij het eeuwig leven schenken.
Maar wat is dat geloof eigenlijk? Een bijzondere kennis? Een apart gevoel? Hoe kom je tot het geloof? En soms lijkt ons geloof zo klein!
Kom mee naar deze bezinningsdagen om de warde en betekenis van geloof te ontdekken, om je geloof te verdiepen!


“Opnieuw de inhoud ontdekken van het geloof dat wordt beleden, gevierd, beleefd en gebeden, en nadenken over de geloofsact zelf, dat is de taak die iedere gelovige zich eigen moeten maken, vooral in dit Jaar <van het geloof> "

Paus Benedictus XVI


Deze bezinningsdagen worden gehouden in het klooster ‘De Oude Munt’ in Tegelen (Limburg). Het leven van de zusters Benedictinessen van het H. Sacrament nodigt uit tot gebed en bezinning. Er is voldoende tijd voor stilte, maar ook voor onderlinge uitwisseling en gesprek.

“Wij moeten weer de smaak te pakken krijgen om ons te voeden met Gods Woord, dat trouw door de Kerk wordt doorgegeven, en van het Brood van het leven.” 

Paus Benedictus XVI

Aankomst: Vrijdag 11-1-2013, 17.00 uur
Vertrek: Zondag 13-1-2013, 17.00 uur
Kosten: € 75,-- ; voor werkzoekenden € 55,--
Liefst eigen beddengoed (lakens + kussensloop) + handdoeken meebrengen. (Kunnen evt. gehuurd worden: lakens voor € 6,-- en handdoeken voor € 2,50)
Deze dagen staan onder leiding van pastoor M. Otto

Opgave liefst zo spoedig mogelijk, toch uiterlijk vr 5 januari 2013 bij
Frank of pastoor Otto

Deze pagina


Van harte welkom. Het team van platform30+.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to Top of Page