HOME AGENDA CONTACT  UPDATE 14 SEPT. 2020
 

 

 

R.K. PLATFORM 30+ 

 

Beste 30-plusser,

Wellicht herken je dit: je hebt het gevoel dat je uitgegroeid bent uit de verschillende jongeren- activiteiten, maar je wilt wel contact zoeken met leeftijdsgenoten in de Kerk. Om elkaar te ontmoeten, om te praten over jou en je plaats in de wereld, in je werk en in de kerk, je in het geloof te verdiepen of gewoon samen iets gezelligs te ondernemen, waarbij het geloof ook z'n plek mag hebben. Waar vindt een dertiger dit?

Vanuit een zelfde behoefte zijn er in de afgelopen jaren verschillende activiteiten voor 30-, 40- en 50-plussers ontstaan. In 2004 is een "R.K. Platform 30+" opgericht. Dit platform stelt zich als doel om jaarlijks enkele activiteiten voor Nederlandse en Vlaamse katholieken in de leeftijd van ongeveer 27 t/m 50 jaar te organiseren, waarin plaats is voor ontmoeting, bezinning en ontspanning.

Ook wil het platform doorgeefluik zijn van de activiteiten (in de breedste zin van het woord) voor de 30-plusser die worden georganiseerd. Hierbij hebben we jouw steun nodig deze informatie aan ons door te spelen. Wij plaatsen deze in de agenda.

Sinds een jaar zijn er ook specifieke activiteiten voor single 30-, 40- en 50-plussers. Het valt in deze tijd niet altijd mee een R.K. gelovige partner te vinden. Ook deze initiatieven willen we met je delen. 

Heel concreet willen we de aandacht vestigen op de website van katholiekmatchmaker.nl.

 

Het platform werkt vanuit de R.K. identiteit, de activiteiten staan echter open voor alle gelovigen, die deze identiteit aanvaarden.

Op deze site vind je het overzicht van de geplande (of ad hoc) activiteiten. Je kunnen je via email op de hoogte houden. 

---------

Dit seizoen richt het platform zich net als vorige seizoen speciaal op initiatieven, die vanuit een 'vriendenclub' regionaal worden gestart. Gezellig wandelen, fietsen of een hapje eten. Via de website kun je je activiteit promoten. I

En nog meer belangrijk: wij vragen jouw gebed over ons werk.

Van harte welkom!  Het team van platform30+ www.platform30plus.nl

Meer informatie over een 'wie' en 'wat' van het platform >>>

NIEUW OP DEZE SITE

14 september          

geloofsweekend in Sittard in september is komen te vervallen

 

meer informatie op de agenda pagina

 

 

Doorzoek de site met een muziekje erbij

BERICHTEN

?

nieuw e-mailadres

?

vrijblijvend via email/ post op de hoogte worden gehouden van activiteiten

?

onlangs geen berichten meer ontvangen.

!

geef a.u.b. even de nieuwe e-mailgegevens door

!

let op, dat bij een aanmelding je e-mail wordt bevestigd. Dit i.v.m. spamfiltering.

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to Top of Page