HOME AGENDA CONTACT    
 

R.K. PLATFORM 30+

Omgaan met eenzaamheid

 
Op zondag 12 december 2004 vindt in Utrecht een themadag plaats met als onderwerp:
"Omgaan met eenzaamheid".

Als mensen zijn we gericht op gemeenschap, op een band en relatie met anderen. Toch is dit niet altijd ten volle te verwezenlijken. Je kunt alleenstaand blijven, maar je kunt je ook in een relatie soms heel alleen voelen. En als gelovige heb je vaak ook het gevoel om helemaal alleen te staan tussen je leeftijdsgenoten. 

Hoe ga je hiermee om? Wat is in deze de boodschap van het evangelie? Wat heeft Jezus hierover gezegd? Over het alleen-zijn, alsook over het leven gericht op gemeenschap met anderen?

In twee inleidingen en gesprekken willen hierbij stilstaan. De leiding van deze dag ligt bij pastoor M. Otto, Ulestraten.

De dag wordt gehouden in het Thomas a Kempis Leerhuis te Utrecht. 

Voorafgaand aan het programma kan in de naastgelegen parochiekerk H. Gerardus Majella om 11.30 uur een stille mis meegevierd worden.

Aansluitend is er gelegenheid om in het Leerhuis de zelf meegenomen boterham op te eten. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Het programma start om 13.15 uur met een inleiding op het thema. Aan de hand daarvan wordt eventueel in kleinere groepjes verder gepraat.

15.00 uur is een pauze.

Om 15.30 uur verdiepen wij ons in een ander aspect van dit onderwerp.

We besluiten deze dag met aanbidding en gebed van de vespers vanaf 16.30 uur. tot 17.30 uur.

Hierna wordt de mogelijkheid geboden samen uit eten te gaan.

De kosten van deze dag zijn euro 5,--. De maaltijd na afloop van de activiteit is voor eigen rekening. 

We vinden het erg fijn, als je komt. Wil je even aan ons doorgeven dat je gaat komen? 
Wil je naar afloop mee uit eten, dan is opgave noodzakelijk i.v.m. de reservering in het restaurant. Je kunt je via e-mail opgeven

Met de keuze van het restaurant wordt rekening gehouden met mensen, die vegetariŽr zijn. Heb je een dieet, meld dit dan aan ons.

En mocht je mensen kennen met hetzelfde gevoel, dezelfde interessen, of leeftijdscategorie? Laat hen deze mail dan ook lezen en/ of neem ze mee. Van harte welkom !

Activiteiten van platform 30+ of via platform 30+ doorgestuurd worden je vrijblijvend aangeboden. Mocht je om redenen geen interesse hebben in komende activiteiten, dan verzoeken wij je dit even te melden bij Frank. Ook staan wij open voor leuke en interessante ideeŽn die voor deze leeftijdsgroep georganiseerd kunnen worden.

We horen graag van je. 
Tot ziens en groetjes van R.K. Platform 30+.

Adres: Thomas a Kempis-leerhuis, Broerestraat 12, Utrecht.

OV: bus 5 richting Kanaleneiland. Halte Majellapark. Bij de school: rechts-links, twee minuten lopen. Of bus 4 richting Cartesiusweg. Voorbij de kerk rechts. Twee minuten lopen.

Auto: A2 Amsterdam-Den Bosch, afslag 7, Oog In Al. Naar centrum. Over de brug - voorbij Douwe Egberts, bij stoplichten linksaf en direct daarna rechtsaf (drempel). U rijdt de Broerestraat in, links langs de kerk. Er is voldoende gratis parkeerruimte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to Top of Page