HOME AGENDA CONTACT    
 

R.K. PLATFORM 30+

“Paus Benedictus XVI kwam naar de Wereldjongerendagen – 
nu gaan wij Hem ontmoeten in Rome.”
 

 

Zomerreis 2006 naar Rome en Assisi


Ga mee met de zomerreis voor 30plussers naar Rome en Assisi!

Voor deze reis kun je kiezen uit twee mogelijkheden: 

 • f alleen een week in Rome (zaterdagmiddag 26-8 tot zaterdagochtend 2-9-2006)

 • f een week Rome + nog een week in Assisi en omgeving. (zaterdagmiddag 26-8 t/m vrijdagmiddag 8-9-2006)

Voor beide opties geldt, dat iedereen zelf moet zorgen voor de vlucht naar Rome en terug. Zodoende kun je zelf kiezen uit de beste aanbieding, die vanuit jouw woonplaats de meeste geschikte is. Hierbij kan wel vanuit het platform ondersteuning geboden worden.

LET OP

 

In Rome overnachten wij in een klooster-pension op basis van volpension. Binnen de stad maken we gebruik van het openbaar vervoer.

Wij bezoeken uiteraard de grote basilieken St. Pieter, Jan van Lateranen, St. Maria Maggiore en St. Paul buiten de Muren, maar daarna nog vele andere, zoals St. Croce in Gerusalemme, San Lorenzo, Santa Sabina, Santa Maria Sopra Minerva.


Wij maken een wandeling door de oude binnenstad van Rome en over het Forum Romanum, wij laten ons leiden door de opgravingen onder de St. Pieter tot dicht bij het graf van St. Petrus en bezoeken de Vaticaanse musea. 
En natuurlijk nemen we deel aan de grote audintie met paus Benedictus. 
Ook staat een dagtocht buiten Rome op het programma, f naar Castel Gandolofo f naar Ostia aan de Tiber. En er is voldoende tijd om gezellig ergens op een terrasje de sfeer van Rome te proeven. 

Kosten voor een week Rome (26-8 t/m 2-9): € 600,--

Hierin is inbegrepen:

 • verblijf in twee- of drie- persoonskamer op basis van volpension (er zijn ook beperkt eenpersoons-kamers beschikbaar).

 • vervoer in Rome

 • diverse entrees

 • excursie naar Ostia of Castel Gandolfo

 • informatiedag en renie.

 • NIET inbegrepen: Vliegreis naar Rome en transfer naar pension!

Wie nog enkele dagen langer in Itali wil blijven, kan nog voor ca. een week mee gaan naar Assisi. Ook hier overnachten we op basis van volpension in een hotel vlak bij de kerk van Santa Maria degli Angeli. In Assisi gaan we op pad in het voetspoor van de H. Franciscus. San Damiano, de Carceri, St. Maria degli Angeli en de grote basiliek San Francesco behoren bij een bezoek aan deze mooie middeleeuwse stad. Ook is er tijd om naburige steden, zoals Perugia en Gubbio te bezoeken. De Sibillijnse bergen nodigen vanzelf uit voor enkele wandelingen. Rust en ontspanning in een mooie omgeving staan in deze dagen centraal.

Extra kosten voor deze week verlenging (2-9 t/m 8-9-2006): € 470,--
Hierin is inbegrepen:

 • verblijf in tweepersoonskamer op basis van volpension (er zijn ook een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar).

 • vervoer met een busje vanuit Rome, rondom Assisi en terug naar Rome

 • diverse entrees

Opgave voor deze reis vr 1 juni 2006 bij pastoor M. Otto

Voor deze reis gaan we uit van een max. aantal deelnemers van 20 personen in Rome en max. 9 personen in Assisi; dus wacht niet te lang met overgave. Iedere deelnemer dient zelf zorg te dragen voor de reis/vlucht naar Rome. Na opgave ontvang je een bevestiging en (later) nadere informatie.

Van harte welkom. Het team van platform30+.

 

 

 

Go to Top of Page