HOME AGENDA CONTACT
 

R.K. PLATFORM 30+ 

Beste 30-plusser,

Wellicht herken je dit: je hebt het gevoel dat je uitgegroeid bent uit de verschillende jongeren- activiteiten, maar zoekt wel contact met leeftijdsgenoten in de Kerk. Om elkaar te ontmoeten, je in het geloof te verdiepen en gewoon samen iets te ondernemen, waarbij het geloof ook z'n plek mag hebben. Waar vind je dit?

Vanuit een zelfde behoefte zijn er in de afgelopen jaren verschillende activiteiten voor 30-plussers ontstaan. Om verder iets nog beter gemeenschappelijk te organiseren is hiervoor onlangs een "R.K. Platform 30+" opgericht. Dit platform stelt zich als doel om jaarlijks enkele activiteiten voor jonge katholieken in de leeftijd van ongeveer 28 t/m 45 jaar te organiseren, waarin plaats is voor ontmoeting, bezinning en ontspanning. 

Ook wil het platform doorgeefluik zijn van informatie van derden voor (o.a.) deze leeftijdsgroep. Hierbij zijn wij afhankelijk van jou input. Mail ons concrete tekst (.doc) of een URL link door.

Dit platform werkt vanuit de R.K. identiteit, de activiteiten staan echter open voor alle gelovigen, die deze identiteit aanvaarden.

Op deze site vindt je het overzicht van de geplande activiteiten. Per activiteit verschijnt een aparte pagina die je t.z.t. wordt toegestuurd, bij voorkeur per e-mail. Natuurlijk is ook alle informatie na te lezen op deze site.

Dit seizoen richt het platform zich speciaal op initiatieven, die vanuit een 'vriendenclub' worden gestart. Gezellig wandelen, fietsen of een hapje eten. Via de website kun je je activiteit promoten (svp in een concreet geschreven  .txt bestand).

We hopen dat we je interesse hebben gewekt en dat we je bij een van de komende activiteiten mogen ontmoeten. Of misschien ken je iemand, waarvan je weet dat hij/ zij dit zoekt, geef deze informatie s.v.p. door.

Meer informatie over wie en wat het platform is 4

Van harte welkom!  Het team van platform30+

Deze website is het best leesbaar vanaf een resolutie vanaf 640 pixels breed.

Go to Top of Page