HOME AGENDA CONTACT    
 

   

"Herfstweekend in sfeervol en ruig Noord Holland"

Gezellig herfstweekend (of dag), periode oktober en november, in 't Zand (NH).

 


Buiten herfstkleuren, bladeren overal, warme zon, koude avond, vroeger donker en soms gure wind. Binnen staat de knapperende haard, bokbier, kastanjebrood en een goed gezelschap.....Voor wie: Bij deze 't voorstel om een weekend (of deel van) bij elkaar te komen in een gezellig huisje op het Noord Hollandse platteland. Dicht bij bos, duin, zee, strand en natuur (Callantsoog, Bergen, Schoorl, Den Helder, Wieringen etc.).
Eigen vrienden of introducÚs zijn welkom.

  


Wat: Naast 't gezellig samen zijn kunnen we diverse activiteiten doen zoals:
Wandelen, fietsen, kite-surfen, paardrijden, dansen, zeilen, pittoreske plaatsjes, havens 'en eilanden' bezoeken of cultuur en historie opsnuiven in musea en theater etc. (Alkmaar e.a.).Het een en ander nog nader ingevuld, in een ontspannen sfeer, afhankelijk van de eigen wensen (nu vooraf waarin je kunt mee denken en helpen organiseren of tijdens het weekend) terwijl het ook mogelijk is bv. actieve en niet actieve dingen parallel te doen. 

Wanneer: Onderling bespreken, neem contact op! Na een eerste inventarisatie lijken de weekends van 26-28 oktober en eventueel van 23-25 november het best geschikt. Als alternatief weekend 9-11 nov. Bij echt grote aantallen zouden we kunnen spitsen over 2 weekenden.

Kerk?: Ook de geestelijke kant krijgt aandacht. Zo zal het steeds mogelijk zijn een viering bij te wonen en tijd voor gebed te nemen en kunnen plaatsen zoals de Abdij van Egmond, de Blauwe Zusters (Heiloo) etc. worden bezocht.

Waar: Locatie is een huisje in Noord-Holland Noord nl. in 't Zand (1756 AJ - 19).
Dat is inderdaad 'pittig' noordelijk, maar het is hier wel erg mooi!!!Er is redelijk wat ruimte als je matrassen en luchtbedden meerekent maar mocht de capaciteit onvoldoende zijn dan is er voor de overnachting aanvullende ruimte te vinden. Er zijn bv. veel vakantiehuisjes in de buurt.Kosten: in overleg. Informeer bij Frank Verdonk, tel.nr. 0224 - 591406 voor alle mogelijkheden. 

 

Van harte welkom. Het team van platform30+.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to Top of Page