Zou er toch meer zijn? Maar waar moet je naar zoeken?

 

Tijd om je geloof op te frissen? Ben je een van de  "nieuwe katholieken", en wil je je geloof uitdiepen. Of ben je nieuw in de kerk en geïnteresseerd in het rooms-katholieke geloof? Ben je anders (Christelijk) gelovig, maar sta je er voor open om eens iets meer van het katholieke geloof te weten te komen. De Katholieke Kerk kent heel veel organisaties en bewegingen, die je kunnen helpen deze zoektocht niet alleen af te leggen. Welkom op je zoektocht naar waarheid over het hoe en waarom.

De waarheid die gaat over jou en je Schepper. De waarheid die Jezus Christus heet en die voor ons in de wereld is gekomen om ons te verlossen door te onderwijzen en door zijn oproep tot bekering. De waarheid, die Heilige Geest heet en die ons dagelijks hulp en vertroosting biedt. Naar het waarom, waarin wij ons allen iedere dag bevinden. Naar het vormen van gemeenschap om elkaar te sterken en te bemoedigen en van elkaar te leren. In liefde tot elkaar.

Vindt het stellen van diepere levensvragen bij jou gehoor? Vraag jij je ook af waarom....

"Waarom is ook een woord voor diepere vragen! "Je kunt je bijvoorbeeld afvragen waarom jou iets overkomt, waarom je keuzes moet maken in het leven of waarom je hier op aarde leeft. Ook is het een woord dat vaak over of tegen God wordt gezegd. ‘Waarom zie ik God niet?’, ‘Waarom heeft U de wereld gemaakt?’, ‘Waarom laat God al dat kwaad toe?’.

Misschien heb jij ook wel Waarom-vragen over je leven, over geloven, over de (katholieke) kerk, of over de dood en wat er daarna is. Waarom Jezus? is een cursus die je op weg wil helpen in jouw zoekproces. "                                  (bron waaromjezus-rk.nl)

 Op deze pagina proberen wij een kleine verzameling te geven van links naar sites, die je verder kunnen helpen in je zoektocht naar antwoorden op jouw vragen. Jezus Christus, de Messias, de gezalfde van God, wacht op je!

 rkdocumenten.nl
 

 

 


Deze pagina wordt je aangeboden door platform30+,

activiteiten van en voor de oudere jongeren (richtleeftijd van 27 t/m 45 jaar). Verdieping in en het vieren van ons geloof en ontmoeten van elkaar staan hierbij centraal. Welkom.   platform30plus.ontheweb.nl 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to Top of Page