HOME AGENDA CONTACT    
 

 

Beste 30-plussers,

In deze tijd na Pasen wil ik jullie weer een hartelijke groet sturen.

De veertig dagen na Pasen staan in het teken van de vele verschijningen van de Heer aan de leerlingen. Hij, de Verrezene, komt telkens weer in hun midden. Zij kunnen Hem aanraken; Hij zorgt voor een wonderbare visvangst, Hij treedt op als gastheer, en Hij vraagt ook om hun liefde. 
Ook in de Kerk leven wij eigenlijk in een voortdurende paastijd: Christus, de Verrezene, komt telkens weer in ons midden in de viering van de Eucharistie. In dit Sacrament blijft Hij onder ons en wordt Hij ons geestelijk voedsel.

Ook in de Kerk leven wij eigenlijk in een voortdurende paastijd: Christus, de Verrezene, komt telkens weer in ons midden in de viering van de Eucharistie. In dit Sacrament blijft Hij onder ons en wordt Hij ons geestelijk voedsel.

Hoe kunnen wij dit band met Christus in de loop van de dag bewaren, in ons werk en ook in de drukte van elke dag? Bij de onlangs gehouden themadag in Diepenveen met als thema: de waarde van comtemplatie / bezinnen, gaf pastoor Oldenampsen op deze vraag als antwoord mee: Zorg, dat Jezus een duidelijke plaats blijft innemen in je dagelijks leven. 
Door de tijd van het gebed, die wij ons nemen, door onze dienstbaarheid en onze liefde kunnen in ons leven wij deze innerlijke blik op de Heer bewaren. Dit leven in Gods aanwezigheid is het grote en bijzondere, dat wij in deze wereld mogen dragen.

Ook de verschillende aktiviteiten van het platform30plus willen door ontmoetingen, bezinningen en gesprek hierbij helpen. Van harte welkom. Graag wens ik jullie alle goeds en wellicht zien elkaar binnen kort.
Pastoor M. Otto en het team platform30plus.

* Je bent uitgenodigd voor de ontmoetingsdagen in Kevelaer van 25 t/m 28 mei. Geef je wel vr 8 mei hiervoor op!
* Je kunt ook alvast de wandeldag op 2 juli noteren.
* Verder staat nog de zomerreis naar Rome op het programma. Hiervoor zijn nog 10 plaatsen vrij. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to Top of Page

Rooms Katholiek, de 30 gepasseerd en zoekend in Nederland en Belgi naar ontmoeting met andere gelovigen en verdieping in het geloof. Sla google er maar op na. Leeftijden van R.K. activiteiten zijn voor de jongere generatie nagenoeg allemaal van 16 tot 30 jaar. En wat moet je daarna? Je blijft niet eeuwig jongere! Vaak zie je op forums zoals RKNieuwsnet.nl korte stukjes over succesvolle en gezellige jongerenactiviteiten. Zo ook is er jaarlijks de jongerendag. Met weemoed wordt teruggekeken op de tijd dat men jongere was dan 30 jaar en aan deze activiteiten kon meedoen. Maar waar RK jongerenactiviteiten als paddestoelen uit de grond schieten wordt ook gedacht aan de ' oudere ' jongeren. Klik eens op het RK platform30plus voor activiteiten. Mogelijk loopt het seizoen op een eind en zijn er weinig activiteiten gepland. Lees dan eens de flyer door in de agenda. Of neem contact op.

Hoort zegt het voort. Hopelijk tot ziens bij activiteiten voor 30 plussers.