Interieurspecialisten

Ervaren
specialist in timmerwerk,
badkamers, verbouwingen.

 

 

Begin pagina

email ons

bedrijfsinformatie

voorbeeldprojecten met foto's

 

Volg ons op Twitter:

 

H&H Design is sinds 1993 actief als interieurbouwer en heeft voornamelijk haar sporen verdient in het verbouwen van de inrichting van diverse horecabedrijven.

H&H Design is opgericht door Rien Heuser.

Na zijn opleiding meubelmaker in 1982 voltooid te hebben heeft hij enige tijd gewerkt in de horeca, o.a. als bedrijfsleider waarna korte tijd in loondienst als allround verbouwer. Rien kreeg steeds meer verzoeken om verbouwingen uit te voeren in de horeca, waarna hij in 1993 besloot zijn kennis en ervaring in de horeca en in de bouwwereld te combineren en zijn eigen interieurbouwbedrijf op te richten.

Behalve zijn expertise op het gebied van specialistisch timmerwerk, waarbij precisiewerk dankzij zijn meubelmakersopleiding de boventoon voert, heeft hij inmiddels ook zeer ruime ervaring opgebouwd in verbouwing van complete interieuren.

H&H Design werkt met partners die minimaal dezelfde kwaliteit werk leveren, waardoor wij topkwaliteit afleveren voor elk project.

Vele interieurs, dakkapellen, badkamers en keukens zijn in de afgelopen jaren door H&H Design naar volle tevredenheid opgeleverd. Klik hier om een aantal voorbeelden te bekijken en een indruk te krijgen van de diverse projecten die H&H Design in het verleden uitgevoerd heeft.

H&H Design staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder handelsregisternummer 72563