Persoonlijke interesses

Genealogie is naast het opbouwen en instandhouden van deze website eigenlijk de belangrijkste hobby. Tevens maak ik trainingen op basis van "Human Development", zoals sollicitatietraining, NLP-vaardigheidstraining, conflicthantering, timemanagement. 

Naast deze hobby's was ik tot januari 2001, zes jaar, voorzitter van de  Vereniging Huurdersraad Albanianae.  

De Huurdersraad komt op voor de belangen van de huurders van de woningen van woningstichting wonenCentraal te Alphen aan den Rijn.

De Huurdersraad is lid van De Nederlandse Woonbond te Amsterdam. Dit is een landelijke organisatie die opkomt voor de belangen van zowel huurders van corporaties (de sociale verhuurders) als de commerciële verhuurders. De Woonbond heeft zeer regelmatig overleg met Het Ministerie van VROM.

Het ontwikkelen van deze Website (zowel bij de HCCnet, als Wanadoo provider), Genealogie en het ontwikkelen en schrijven van de trainingen en het geven van adviezen op o.a. het gebied van Out-/replacement-activiteiten zijn eigenlijk nu mijn vrijetijdsbesteding naast de beroepsmatige  functie (tot 30 juni 2001) van coach bij KLIQ Zuid-West Nederland (zie ook de Kliq logo.gif (768 bytes) website). De volgende stap in mijn carriére was het uitvoeren van taken die behoren bij de functie van P&O-coördinator. Sinds 15 september 2002 was ik tot 2014 beleidsmedewerker bij de werkgeversorganisatie logo OBN.gif (4237 bytes). Nu ben ik sinds 2014 adviseur eerstelijns cao, arbeidsrecht en sociale zekerheid.

Meer over mij zie ook mijn biografie in het kort.           updated: 07-05-2017

up2.gif (1023 bytes)         Free counter and web stats       Naar mijn home.gif (8122 bytes) page