Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl - Special Edition
 (2003)
Action, Adventure, Comedy, Fantasy
In Verzameling
#142
10*
GezienJa
711875966859
143 min.  / English
DVD  2   12
Johnny Depp Jack Sparrow
Geoffrey Rush Barbossa
Orlando Bloom Will Turner
Keira Knightley Elizabeth Swann
Jack Davenport Norrington
Jonathan Pryce Governor Weatherby Swann
Lee Arenberg Pintel
Mackenzie Crook Ragetti
Damian O'Hare Lt. Gillette
Giles New Murtogg

Van de Producent Jerry Bruckheimer (Pearl Harbor, Armageddon) en regisseur Gore Verbinski (The Ring) is er nu: PIRATES OF THE CARIBBEAN - THE CURSE OF THE BLACK PEARL een meeslepend episch avontuur vol spanning en actie. Het idyllische leventje van de charmante piraat Kapitein Jack Sparrow (Jonny Depp) is afgelopen wanneer zijn aartsvijand, de doortrapte Kapitein Barbossa (Geoffrey Rush), zijn schip de Black Pearl steelt. Niet veel later valt barbossa de stad Port Royal Binnen en ontvoert Elizabeth (Keira Knightley), de beeldschone dochter van de gouverneur. In een heldhaftige poging haar te redden en de Black Pearl terug te veroveren, vormt Jack een team met WIll Turner (Orlando Bloom), een vriend van Elizabeth, die heimelijk tot over zijn oren verlieft is op haar.. Will weet echter niet dat een betoverde schat ervoor heeft gezorgd dat Barbossa en zijn bemmaning voor eeuwig moet leven als "ondoden". Hoe versla je een vijand die al dood is? De film zit vol spanning, wervelende zwaardgevechten, knallende actie, humor, onvergetelijke figuren en nooit eerder vertoonde special effects. "Pirates" is een film die in je collectie niet mag ontbreken!
Editie gegevens
Release Datum 28-1-2004
Verpakking Keep Case
Beeldverhouding 2.35
Ondertitels Commentary; Danish; Dutch; English; Norwegian; Portuguese; Swedish
Geluidssporen English DD (Dolby Digital) 5.1 Surround
English DTS (Digital Theater Systems) 5.1 Surround
Portuguese DD (Dolby Digital) 5.1 Surround
Lagen Enkelzijdig, Dubbellaags
Aantal Disks/Banden 2
Persoonlijke Gegevens
Aanschafdatum 4-5-2004
Locatie Kast
Eigenaar MV
Winkel Hubert
Conditie Excellent
Koppelingen Review

Materiaal
Disc 01 Commentary
Deleted Scenes
DVD-Rom Content
Making Of...
Production Notes
Scene Access
Bloopers, logbooks, images, computereffects

Opmerkingen
Easter Eggs:
Easter Egg "Pirates Cave Construction", een versneld filmpje dat toont hoe de grot met de schat werd gebouwd. (3 min.): Te vinden door Op disc 2 in de sectie "Vliegen op de set", zet de cursor op de optie "Alles spelen", en druk dan op het pijltje naar rechts. Een tand van Barbossa's aap licht op. Druk op enter. --------------------------------------------------------------------------------
Easter Egg Animatic-studie van de aanval van de Black Pearl. (7 min.): Te vinden door Op disc 2 in de sectie "Benedendeks", zet de cursor op de optie "Hijs de zeilen", en druk dan op het pijltje naar links. Het doodshoofd licht op. Druk op enter.
--------------------------------------------------------------------------------
Easter Egg Een filmpje met Keith Richards, die reageert op het feit dat Johnny Depp zijn karakter van Jack Sparrow op hem heeft geënt. (1 min.): Te vinden door Op disc 2 in de sectie "Scene-ontwikkeling: Moonlight serenade", zet de cursor op de optie "Hoofdmenu", en druk dan tweemaal op het pijltje naar onder. Eén van de gouden tanden van het geraamte licht op. Druk op enter. --------------------------------------------------------------------------------
Easter Egg De Japanse trailer van Pirates Of The Caribbean: Te vinden door Op disc 2 in de sectie "Benedendeks", ga naar de scène-index van "Het laatste verhaal van een gevangene", en ga naar het tweede scherm. In de sectie "Op het dek" bij de optie "Piratenschepen", druk op het pijltje naar links. De ring op het skelet licht op. Druk op enter.
--------------------------------------------------------------------------------
Easter Egg DVD credits: Te vinden door Op disc 2 in de sectie "Benedendeks", ga naar de scène-index van "Het laatste verhaal van een gevangene", en ga naar het tweede scherm. In de sectie "De kombuis" bij de optie "soorten piraten", druk op het pijltje naar beneden. Een filmklapper licht op. Druk op enter.