De Avonturen van Kuifje 1
Citel Video / Hergé / Moulinsart / Universal Pictures Benelu (2001)
Animation, Television
In Verzameling
#286
4*
GezienJa
0044007832424
150 min. The Netherlands / Dutch
DVD  2   AL
Michael Pas Kuifje
Luk De Koninck Kapitein Haddock
Bert Struys Professor Zonnebloem
David Davidse Jansen
Paul Codde Janssen
Jean-Marie Desmet Bianca Castafiore
Regisseur
Stéphane Bernasconi

# Kuifje in Amerika:Kuifje's faam strekt zich uit tot aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Zodat als hij in Chicago aankomt tijdens de drooglegging, alle verzamelende bandieten en misdadigers hem een om=ngemakkelijke ontvangst bereiden. Kuifje zal al zijn moed en intelligentie moeten gebruiken om te overleven.

# De Sigaren van de Farao:Kuifje heeft zich opgeworpen in de strijd tegen drugskoeriers van Egypte naar India en om=nmoet een aantal personen die hij nog vaak op zijn weg zal tegenkomen. Schurken als de zeeman Allan thompson of de raadselachtige Rastapopoulos, maar ook de toekomstige kamaraden als señor Oliviera da Figueira. Daarnaast onmoet hij het duo detectives waar geen woorden voor zijn: Jansen en Janssen.

# De Blauwe Lotus:Nog steeds strijdend tegen drugs, vertrekt Kuifje naar China waar hij zijn vriend Tchang onmoet. Tchang was werkelijk een vriend van Hergé. Hij heeft hem geholpen bij de voorbereiding van dit Kuifje-avontuur. Kuifje moet al zijn moed, durf en intelligentie aanspreken om zich uit de valstrikken te worstelen die voor hem gespannen worden.

# Het Gebroken Oor:Het Arumbaya beeldje wordt gestolen en vervolgens weer terugbezorgd bij het museum. Maar door een detail ondekt Kuifje dat het niet de orgineel is dat teruggezet is, maar een kopie. Wat is het geheim van dit beeldje dat men door deze diefstal wil verbergen? Kuifje vertrekt naar Zuid-Amerika waar naar zijn overtuiging de sleutel tot de diefstal ligt.
Editie gegevens
Release Datum 4-10-2001
Verpakking Keep Case
Beeldverhouding 1.33
Geluidssporen Dutch Dolby Digital Stereo
Lagen Enkelzijdig, Enkellaags
Aantal Disks/Banden 1
Persoonlijke Gegevens
Aanschafdatum 8-12-2007
Eigenaar MV
Winkel BitTorrent
Conditie IC

Materiaal
Scene Access