De Avonturen van Kuifje 2
Citel Video / Hergé / Moulinsart / Universal Pictures Benelu (2001)
Animation, Television
In Verzameling
#287
4*
GezienJa
0044007832523
125 min. The Netherlands / Dutch
DVD  2   AL
Michael Pas Kuifje
Luk De Koninck Kapitein Haddock
Bert Struys Professor Zonnebloem
David Davidse Jansen
Paul Codde Janssen
Jean-Marie Desmet Bianca Castafiore
Regisseur
Stéphane Bernasconi

# De Zwarte Rotsen:Een geheimzinnig vliegtuig brengt Kuifje voor de eerste keer op het spoor van Dr. Müller. Dit spoor leidt naar een vreemde kliniek waar niet alle patiënten ziek zijn. Vastbesloten om zijn achtervolging voort te zetten, gaat Kuifje zelf naar de Zwarte Rotsen, waar de raadselachtige dokter een nog geheimzinnigere activiteit verbergt.

# De Scepter van Ottokar:Professor Halambique is een vooraanstaande silgillograaf (geleerde op het gebied van zegels) in wiens studies onverwachte amateurs ge:interesseerd lijken te zijn. Maar Kuifje ontdekt dat de professor nauwlettend in het oog wordt gehouden door geheim agenten en dat hij, weliswaar zonder dat hij het zelf weet, betrokken moet zijn bij een complot gericht tegen de koning van Syldavië.

# De Krab met de Gulden Scharen:Op jacht naar de geheimzinnige blikken krab maakt Kuifje kennis met de man die zijn onafscheidelijke vriend zal worden. Kapitein Haddock. Haddock staat er niet al te best voor: gevangene van Allan, zijn plaatsvervangend gezagvoerder, en vooral een ongeneeslijke alcoholist. Voordat hij eindelijk van zijn drankprobleem af is laat hij iedereen genieten van zijn collectie prachtige scheldwoorden: wafelijzers, ectoplasma, zoetwatermatrozen en vele, vele andere, duizend bommen en granaten!
Editie gegevens
Release Datum 4-10-2001
Verpakking Keep Case
Beeldverhouding 1.33
Geluidssporen Dutch Dolby Digital Stereo
Lagen Enkelzijdig, Enkellaags
Aantal Disks/Banden 1
Persoonlijke Gegevens
Aanschafdatum 8-12-2007
Eigenaar MV
Winkel BitTorrent
Conditie IC

Materiaal
Scene Access