De Avonturen van Kuifje 3
Citel Video / Hergé / Moulinsart / Universal Pictures Benelu (2001)
Animation, Television
In Verzameling
#288
4*
GezienJa
0044007832622
130 min. The Netherlands / Dutch
DVD  2   AL
Michael Pas Kuifje
Luk De Koninck Kapitein Haddock
Bert Struys Professor Zonnebloem
David Davidse Jansen
Paul Codde Janssen
Jean-Marie Desmet Bianca Castafiore
Regisseur
Stéphane Bernasconi

# De Geheimzinnige ster:Heeft de sterrekundige Hyppolytus Kalys gelijk als hij Kuifje het einde van de wereld aankondigt? Wat zijn telescoop laat zien is in ieder geval heel duidelijk: een enorme vuurbal, pas aan de hemel verschenen, die met onvoorstelbare snelheid op de aarde afkomt en in botsing dreigt te komen met onze planeet.

# Het geheim van de Eenhoorn:Drie modellen van het schip De Eenhoorn zullen ervoor zorgen dat op een dag de schat van Scharlaken Rackham wordt gevonden. Dit is de erfenis van een piraat die verslagen werd door een verre voorvader van kapitein Haddock. Een avontuur dat eindigt op het kasteel Molensloot, waar de butler Nestor zijn opvallende intrede doet.

# De schat van Scharlaken Rackham:Kuifje, Haddock en Jansen en Janssen schepen zich in. Zij zijn gewapend met de nagelaten perkament van de illustere voorvader van de kapitein en gaan op zoek naar de schat van Scharlaken Rackham. Het avontuur verloopt niet zonder onverwachte gebeurtenissen en verrassingen. Temeer daar professor Zonnebloem aan Kuifje en de kapitein een nieuwe toestel heeft laten zien om de zeebodem te verkennen.

# De 7 Kristallen Bollen:Eén voor één worden de leden van een wetenschappelijke expeditie die zojuist is teruggekeerd uit Zuid-Amerika, getroffen door een vreemde ziekte. Worden zij achtervolgd door de vloek van de Inca's die rust op grafschenners? Kuifje en de kapitein Haddock proberen een verklaring te vinden voor deze slachting.
Editie gegevens
Release Datum 4-10-2001
Verpakking Keep Case
Beeldverhouding 1.33
Geluidssporen Dutch Dolby Digital Stereo
Lagen Enkelzijdig, Enkellaags
Aantal Disks/Banden 1
Persoonlijke Gegevens
Aanschafdatum 8-12-2007
Eigenaar MV
Winkel BitTorrent
Conditie IC

Materiaal
Scene Access