De Avonturen van Kuifje 4
Citel Video / Hergé / Moulinsart / Universal Pictures Benelu (2001)
Animation, Television
In Verzameling
#289
4*
GezienJa
0044007832721
165 min. The Netherlands / Dutch
DVD  2   AL
Michael Pas Kuifje
Luk De Koninck Kapitein Haddock
Bert Struys Professor Zonnebloem
David Davidse Jansen
Paul Codde Janssen
Jean-Marie Desmet Bianca Castafiore
Regisseur
Stéphane Bernasconi

# De Zonnetempel:De achtervolging van de ontvoerders van professor Zonnebloem doen Kuifje en de kapitein Haddock in Peru belanden. Dit land heeft veel verrassingen voor hen in petto en ook de ontvoerders krijgen te maken met veel valstrikken. Totdat ze met behulp van een jonge indiaan, Zorrino, bij de Zonnetempel aankomen.

# Kuifje en het Zwarte Goud:Boem-boem! ... wanneer je motor boem-boem-boem doet! Het liedje van Jansen en Janssen wordt werkelijkheid en overal vinden vreemde motorontploffingen plaats. Voor Kuifje ligt de oplossing in Khemed. Het land dat het zwarte goud produceert en waar sjeik Bab-el-Ehr, bijgestaan door dr. Müller, probeert emir Ben-Kalish-Ezzab omver te werpen.

# Raket naar de Maan:De professor nodigt Kuifje en kapitein Haddock uit hem te bezoeken in Syldavië, waar hij aan een grote project van de eeuw werkt: de lancering van een raket naar de maan. De uitdaging kondigt zich bevend aan, temeer daar de professor hen tot grote schrik van de kapitein voorstelt om mee te gaan op reis!

# Mannen op de Maan:Het is gebeurd: de lancering van de raket is goed en voorspoedig verlopen! Aan boord maken Kuifje, kapitein Haddock, professor Zonnebloem en zijn assistent zich op voor een lange reis die tot in de kleinste details is voorbereid. Maar de opstijging is nog niet achter de rug of de eerste verrassingen kondigen zich aan.
Editie gegevens
Release Datum 4-10-2001
Verpakking Keep Case
Beeldverhouding 1.33
Geluidssporen Dutch Dolby Digital Stereo
Lagen Enkelzijdig, Enkellaags
Aantal Disks/Banden 1
Persoonlijke Gegevens
Aanschafdatum 8-12-2007
Eigenaar MV
Winkel BitTorrent
Conditie IC

Materiaal
Scene Access