De Avonturen van Kuifje 5
Citel Video / Hergé / Moulinsart / Universal Pictures Benelu (2001)
Animation, Television
In Verzameling
#290
4*
GezienJa
0044007832820
125 min. The Netherlands / Dutch
DVD  2   AL
Michael Pas Kuifje
Luk De Koninck Kapitein Haddock
Bert Struys Professor Zonnebloem
David Davidse Jansen
Paul Codde Janssen
Jean-Marie Desmet Bianca Castafiore
Regisseur
Stéphane Bernasconi

# De Zaak Zonnebloem:De kasteel Molensloot is in rep en roer. Alles wat van glas in springt op geheimzinnig wijze aan scherven. Alleen professor Zonnebloem ontsnapt aan deze opschudding. Hij vertrekt naar Genève, maar verdwijnt. Kuifje en de kapitein Haddock ontdekken vervolgens dat de professor werd geschaduwd door geheim agenten en snellen hem onmiddlelijk te hulp. Bij de snor van Plekszy-Gladz!

# Cokes in Voorraad:Tijdens een toevallige ontmoeting zet generaal Alcazar ongewild Kuifje en kapitein Haddock op het spoor van wapensmokkelaarrs. Uiteindelijk ontdekken ze in Khemed onder de codenaam 'cokes in voorraad' een smokkelhandel die nog veel afschuwelijker is en waar dr. Müller, Allan en zelfs Rastapopuolos meer van blijken te weten.

# Kuifje in Tibet:"Vreselijk luchtramp in Tibet!" Door deze krantenkop verandert de vakantie van Kuifje in een buitengewoon avontuur. Hij verneemt namelijk dat zijn vriend Tchang zich aan boord bevond en dat er geen overlevenden zijn. Desondanks is Kuifje ervan overtuigd dat zijn vriend nog leeft. Samen met kapitein Haddock verterkt hij naar Tibet om Tchang te zoeken.
Editie gegevens
Release Datum 4-10-2001
Verpakking Keep Case
Beeldverhouding 1.33
Geluidssporen Dutch Dolby Digital Stereo
Lagen Enkelzijdig, Enkellaags
Aantal Disks/Banden 1
Persoonlijke Gegevens
Aanschafdatum 8-12-2007
Eigenaar MV
Winkel BitTorrent
Conditie IC

Materiaal
Scene Access