De Avonturen van Kuifje 6
Citel Video / Hergé / Moulinsart / Universal Pictures Benelu (2001)
Animation, Television
In Verzameling
#291
4*
GezienJa
0044007832929
125 min. The Netherlands / Dutch
DVD  2   AL
Michael Pas Kuifje
Luk De Koninck Kapitein Haddock
Bert Struys Professor Zonnebloem
David Davidse Jansen
Paul Codde Janssen
Jean-Marie Desmet Bianca Castafiore
Regisseur
Stéphane Bernasconi

# De Juwelen van Bianca Castafiore:Tot grote schrik van kapitein Haddck komt Bianca Castafiore, de Milanese Nachtegaal, onaangekondigd op Molensloot logeren. Vergezeld door haar kamenier Irma, haar pianist Igor en uiteraard haar beroemde juwelen. De juwelen wekken uiteraard de begeerte op van hebzuchtige types en zijn de oorzaak van veel ongerustheid totdat de eerste emerald verdwijnt

# Vlucht 714:Op de weg naar de internationale luchtvaartcongres in Sydney maken Kuifje, kapitein Haddock en professor Zonnebloem tijdens een tussenlanding kennis met de miljardair Laslo Carreidas. Hij stelt voor de reis voort te zetten aan boord van zijn privé-vliegtuig. Ze weten nog niet dat de vliegschema enigszins gewijzigd is.

# Kuifje en de Picaro's:Opschudding op kasteel Molensloot. La Castafiore, haar kamenier, haar pianist en Jansen en Janssen zijn de gevangenen van generaal Tapioca in San Theodoros in Zuid-Amerika. Laatsgenoemde beschudigt Kuifje en Haddock van deelname aan de samenzwering van generaal Alcazar om de regering van Tapioca omver te werpen. Haddock vertrekt om zich tegenover Tapioca te rechtvaardigen, maar Kuifje vermoedt een valstrik.
Editie gegevens
Release Datum 4-10-2001
Verpakking Keep Case
Beeldverhouding 1.33
Geluidssporen Dutch Dolby Digital Stereo
Lagen Enkelzijdig, Enkellaags
Aantal Disks/Banden 1
Persoonlijke Gegevens
Aanschafdatum 8-12-2007
Eigenaar MV
Winkel BitTorrent
Conditie IC

Materiaal
Scene Access