Welkom.

Mijn naam is Rob Verheul en ik ben sinds 1982 bezeten door het trommelvirus. Ik ben Percussionist, Handpanspeler en een Geluksvogel.

Percussie is een verzamelnaam voor verschillende instrumenten maar wordt voornamelijk gebruikt voor: conga, bongo, djembé, shakers, fluitjes, bellen en allerlei andere spulletjes. (als er maar geluid uitkomt)

Als percussionist speelde ik in: Schots-Ierse-, Funk- , Rock-, Soul-, Jazz- , Countryrock en coverbands

Ik verzorg trommelworkshops aan bedrijven, scholen, familie- of vrienden uitjes en particulieren. Deze trommelworkshops geef ik zowel thuis in ons mooie paradijs Atelier Dell Arte  als op lokatie.

Sinds 2007 is daar het HANG spelen bijgekomen. Dit zeer bijzondere instrument gebruik ik tijdens de meest uiteenlopende gebeurtenissen; van verjaardag tot trouwerij of begrafenis, tijdens mijn percussieworkshops, tijdens een snoezelconcert voor meervoudig gehandicapten, tijdens openingen, ceremonies, seminars, events of festivals, verhalenvertelster Gerda Noordam, met collega HANGspeler Jeff Hijlkema (Samenhang)

 

 

 

 Verder verzorg ik ligconcerten bij Atelier dell Arte.  Als je het leuk vindt om eens te komen luisteren klik je hier op mijn Agenda.

 

 

 

Als de god Pan tijdens de Elf Fantasy Fair 2012 in Haarzuilens

 

 

 

 

 

 

"L'avon Dyss is the realm of all imagination, the source of all myth and legend, L'avon Dyss is eerie, beautiful, and frightening as nature itself… or an unforgettable dream." L'avon Dyss - Robert Holdstock

 

 

 

Als percussionist ben je de smaakmaker in de muziek, je kunt kiezen uit een enorm scala aan instrumenten en geluiden uit alle tijden en landen. Ik wil je graag in mijn "keuken" laten kijken en laten zien wat ik de afgelopen jaren heb verzameld aan instrumenten en kennis.

 

Het is m'n bedoeling  om uiteindelijk mijn volledige verzameling instrumenten op deze pagina's te zetten met daarbij tekst en uitleg waar ze vandaan komen, waar ze van gemaakt zijn en hoe je ze bespeelt. Voor de conga en de djembe zijn er aparte pagina's met b.v. uitleg over hoe je een vel vervangt, het stemmen van je conga's, het scheren van een vel enz. Let op!!  dit is een non-profit site!! Dit betekend dat alle informatie op deze pagina's gratis is.

 

 Hoe werkt deze huispagina ?

 

<---------------- Deze balk kan je verschuiven

Zodat je meer ruimte hebt op de rechterpagina. 

Mocht je suggesties/vragen  hebben of gewoon even wilt laten weten wat je ervan vindt, klik dan op onderstaande vleermuis of die op de startpagina en mail het me. 

Alvast bedankt,

 Rob Verheul