Buffy Season 8 Archive

Publisher: Dark Horse Comics

Number 6

Title: No Future For You, part 1
Writer: Brain K. Vaughan
Penciller: Georges Jeanty
Inker: Andy Owens
Published: September 2007

Faith glides along a cable from a high building to the ground. She is armed with a small crossbow.

Faith is in Cleveland, waar ze Robin Wood bijstaat in het bestrijden van de plaatselijke populatie vampiers.
Op een avond verschijnt Rupert Giles als vertegenwoordiger, en enig lid, van de Watchers Council. Hij geeft haar de mogelijkheid om met vervroegd pensioen te gaan. Inclusief een paspoort, vervoer naar een land van eigen keuze en een ruime jaarlijkse uitkering. In ruil hiervoor moet ze iemand doden. Een Slayer.
De zeer rijke en machtige Lady Genevieve Savidge heeft een verbond gesloten met het kwaad. Haar rijkdom maakt een normale moordaanslag onmogelijk. Daarom is het Faith's opdracht om bij de Britse hoge adel te infilteren en de kwaadaardige Slayer te doden.

A bonus picture for the fans of Xander.

Number 5

Title: The Chain
Writer: Joss Whedon
Penciller: Paul Lee
Inker: Andy Owens
Published: August 2007

The Buffy double lies dead on the floor.

Nadat bij een schoolmeisje de krachten van de Slayer zijn geaktiveerd, wordt ze door de Watchers Council gerekruteerd.
Na haar opleiding en eerste missie wordt ze in het diepste geheim uitgekozen als Buffy's dubbelgangster. Ze krijgt de opdracht om onder de grond op zoek te gaan naar een gevaarlijke demon met de naam Yamanh. Deze verzamelt een leger om de bovenwereld te veroveren.
Vermomd als Buffy Summers begeeft ze zich in de gevaarlijke onderwereld. Ze weet wat bondgenoten voor zich te winnen. Gezamelijk openen ze de aanval op Yamanh en diens leger. In het heetst van de strijd arriveert een groep Slayers. Maar dan is Buffy's dubbelgangster al dood.

Number 4

Title: The Long Way Home, part 4
Writer: Joss Whedon
Penciller: Georges Jeanty
Inker: Andy Owens
Published: June 2007

Satsu and Buffy enter the room where Willow is tortured by the skinless Warren.

Aan de andere zijde van de magische poort wacht Amy's minnaar. Warren! De man die door Willow levend is gevild voor de moord op Tara. Hij wil niet wachten met zijn wraak en begint onmiddelijk met het opensnijden van Willow.
Ondertussen opent Buffy's team de magische poort weer. Het is een val en de millitairen van genraal Voll slaan snel toe. Het reddingsteam is echter net zo proffecioneel en slaat snel een bres, waar Buffy en èèn van haar Slayers, Satsu, door heen kunnen. De Slayers zijn goed voorbereid en weten Amy en Warren op de vlucht te jagen. Nog voordat Buffy bij haar vriendin is, heeft Willow zichzelf al genezen.
Het blijkt dat generaal Voll lid is van "De Dageraad". Een organisatie die de macht van de Slayers vreest en hen de oorlog heeft verklaard.

Number 3

Title: The Long Way Home, part 3
Writer: Joss Whedon
Penciller: Georges Jeanty
Inker: Andy Owens
Published: May 2007

Closeup of Willow. Buffy behind her and in the background Xander. Buffy says; Now why does this remind me of a cavern ...? Willow says; This is a portal.

Willow weet Amy te verslaan, met een beetje hulp van de reuzin Dawn.
Uiteindelijk kunnen ze Buffy wekken. Met een kus van liefde. Al weet niemand wie die kus heeft gegeven.
Later in de kerker. Willow onderzoekt Amy's herrinneringen, maar dat blijk een valstrik te zijn die de twee heksen naar het laboratorium van Amy's macabere vriendje teleporteerd.

Number 2

Title: The Long Way Home, part 2
Writer: Joss Whedon
Penciller: Georges Jeanty
Inker: Andy Owens
Published: April 2007

Xander, armed with a crossbow, with four slayers enter Buffy's room. Xander says; Amy. Long time, no desire whatsoever to see.

Generall Voll lanceert met de hulp van Amy een aanval op het kasteel waar Buffy en Xander hun Schotse thuisbasis hebben voor slayers in training.
Terwijl een leger van zombies het kasteel aanvallen heeft Amy Buffy gevangen in een droomwereld.
De overwinning van de slechte heks wordt wreed verstoord door de aankomst van Willow.

A bonus picture for the fans of Willow.

Number 1

Title: The Long Way Home, part 1
Writer: Joss Whedon
Penciller: Georges Jeanty
Inker: Andy Owens
Published: March 2007

Buffy inspects a found M16 rifle.

Schotland. Buffy leidt haar team van Slayers, één van 10 over de hele wereld, in een missie. Xander houdt vanuit het hoofdkwartier, een schots kasteel, een oog in het zeil. Buffy is niet meer de enige Slayer, maar nog altijd Dé Slayer.
Dawn is ook in Scotland, maar heeft een groot probleem. Letterlijk!
Ondertussen heeft in wat over is van Sunnydale, een grote krater, een zekere Genraal Voll Buffy en haar organistatie tot nationale vijand verklaard. Zoals The Innitiative laat hij zich in met zaken waar hij geen verstand van heeft.


| Buffy Page | The Comics |