The Comics

Recently Published

Dark Horse Comics has started the new Buffy Comic; Buffy the Vampire Slayer Season Eight.

Number 8

Title: No Future For You, part 3
Writer: Brain K. Vaughan
Penciller: Georges Jeanty
Inker: Andy Owens
Published: November 2007

Just before Buffy kills Genevieve with the sword, Faith rushes in to stop her.

Genevieve's tovenaar teleporteert Buffy vanuit haar Schots kasteel naar het landhuis. Gigi denkt de blonde Slayer met een simpel zwaard te kunnen doden, maar komt er al snel achter dat ze haar tegenstander ernstig heeft onderschat.
Als Buffy op het punt staat om Genevieve met haar eigen zwaard te doden, komt Faith tussenbeide en sleurt Buffy door een raam naar buiten.
In de vijver waarin ze terechtkomen ontstaat een gevecht, omdat Buffy denkt dat Faith weer is overgelopen naar het kamp van de slechteriken. Voordat het misverstand kan worden uitgepraat, teleporteert Willow haar vriendin weer terug naar Schotland.
Faith blijft achter, terwijl Gigi nu weet dat zij en Buffy elkaar kennen.

Number 7

Title: No Future For You, part 2
Writer: Brain K. Vaughan
Penciller: Georges Jeanty
Inker: Andy Owens
Published: October 2007

Faith, as Hope Lyonne, meets Lady Genevieve 'Gigi' Savidge.

Faith, als bankiersdochter Hope Lyone, bluft zich in het feest van Lady Genevieve “Gigi” Savidge. Haar hooghartig gedrag trekt de goedkeurende aandacht van Gigi. Deze ziet in haar een zielsverwante.
Zodra Faith naar haar verborgen dolk grijpt wordt ze aangevallen door twee gargouilles, die over Gigi's veiligheid waken. Ze weet de monsters dankzij haar slayer-krachten te verslaan, maar verliest daarna het bewustzijn.
Ze komt bij in één van de vele kamers van het landhuis. Gigi is zeer onder de indruk van “Hope” en vraagt om zich bij haar aan te sluiten. Ze heeft niet door dat ze net is ontsnapt aan een moordaanslag. Vol vertrouwen legt Lady Genevieve uit hoe ze Buffy wil onttronen als koningin van de Slayer.

The Long Way Home

ISBN: 1-59307-822-6
First Edition: November 2007
The story "The Long Way Home" of Season Eight comics 1-4 and the story "The Chain" of comic 5.

The Archives


| Buffy Page | Home |