< < < Home
Een nieuw begin voor mijn publikaties
Laatst bijgewerkt: 30-01-17


30-01-17 Eindelijk is het mij gelukt om een persoonlijk twitteraccount aan te maken. Omdat dit eerst niet lukte 1), maar ook door persoonlijke omstandigheden en door het politieke isolement waar ik in terecht gekomen was 2), kwam ik niet meer verder met mijn publikaties. Omdat ik ook de kwaliteit van mijn eerdere publikaties onvoldoende vond heb ik eind april vorig jaar alles wat op mijn homepage stond verwijderd en een pauze aangekondigd.

Nu ben ik van plan om mijn publikaties weer voort te zetten. Ik heb ook mijn oude homepage teruggeplaatst in het archief.

Het bijhouden van het nieuws hoop ik op Twitter voort te zetten. Dat levert hopelijk een groter bereik en meer 'interaktiviteit' op. (Bovendien is het te bewerkelijk gebleken om het nieuwsovericht hier op mijn homepage bij te houden).

Mijn geplande artikels zullen nog wel tijd nodig hebben. Ik heb mezelf beloofd dat ik dit op mijn eigen tempo ga doen. Waarvan bij deze akte. Fijne avond.Noten:

1: Ik heb al een tijd een twitteraccount, Sekswerknieuws, maar toen ik aan mijn geplande persoonlijke account wilde beginnen bleek twitter daarvoor opeens een telefoonnummer te eisen. Maar ik had geen telefoon (met sms functie). Ik ben er enorm op tegen dat twitter de drempel heeft verhoogd (met name voor mensen die anoniem willen publiceren is dat natuurlijk een grote drempel, maar óók voor anderen zoals ik). Ik wilde ook geen telefoon en zag er enorm tegen op om met zo'n ding te moeten omgaan. Uiteindelijk ben ik echter toch gezwicht, omdat publiceren op twitter voor mij het meest konkrete perspektief voor politiek handelen is wat ik momenteel zie, en ik toch graag aktief wil proberen te zijn. Uiteraard is het een problematische kwestie dat ik mijzelf hiervoor afhankelijk moet maken van een bedrijf. Je kan het ook positief stellen en zeggen dat er door sociale media (via bedrijven) juist mogelijkheden zijn ontstáan, maar het blijft toch een probleem dat kritische mensen er zomaar van af gegooid kunnen worden, en dat we er allemaal aan bijdragen om onszelf en elkaar in kaart te brengen voor de geheime diensten. (Die de sociale media bedrijven daarvoor zelfs opgericht hebben!)

2: Ik heb mijzelf van 1980 tot 2014 beschouwd als lid/deelnemer van de (radikaal) linkse beweging, maar gaandeweg ben ik in steeds grotere mate ontevreden geworden met de denkbeelden en de praktijk van deze beweging. Helaas is het me echter niet gelukt om mijn kritiek goed te verwoorden. Hopelijk gaat dat nog lukken. (Verder heb ik fouten gemaakt die ik betreur, maar het is niet mijn bedoeling om daar op terug te komen. Dit tenzij iemand het nodig zou vinden om mij daarover te mailen, dan zal ik wel proberen te antwoorden.)

© 2017 - Wessel Koopmans - alle rechten voorbehouden. Overname alleen met toestemming.
http://home.hccnet.nl/wessel.koopmans/