Benelux Genealogy Website Ring

Hier vindt u het aanmeldingsformulier voor The Benelux Genealogy Website Ring: - click here to translate this site in English: English translation

The Benelux Genealogy Website Ring (Click here!)
Door deze webring worden de aangesloten genealogie websites met elkaar verbonden en kunnen bezoekers van de sites middels een simpele klik van de ene genealogie website naar de andere "surfen".Deelname is mogelijk voor genealogie websites in Nederland, Belgie en Luxemburg.Als u bericht heeft ontvangen van RingSurf, dient u de toegezonden HTML-code voor uw site toe te voegen, bij voorkeur op de index-pagina (anders uw links-pagina).
Op verzoek sturen wij u de benodigde en speciaal voor uw site aangepaste HTML-code.
Pas na plaatsing van de code wordt uw site geactiveerd voor The Benelux Genealogy Website Ring.Zie hier het webring navigatie formulier:

Prev   Next     Random   All Lists   Join


De html-code hiervan luidt als volgt:U kunt ook deze code selecteren met de linkermuis-toets, dan Copy (met de rechtermuistoets ingedrukt, kopieren kiezen) en dan Paste in uw index-pagina. U dient nog wel het id.-nr (waar nu "xx"" staat) in te vullen. Uiteraard kunt u de kleuren van deze code aanpassen aan uw website.


Veel succes!

Bezoek hier de index-pagina van Stamboom Gerrit van Haaften:

Click here to visit!
Altavista Translate Site

AlsaceBezoek hier onze worldwide genealogy toplist:
Alsace
Home