Het gezin Stege-Dusink bestond behalve uit Kasper Stege en Helena Geertruida Dusink ook nog eens uit 4 zonen en 1 dochter. Niklaas was daarvan de jongste zoon. Op maandag 1 Mei 1922 treedt hij in het huwelijk met de toenmaals 23-jarige Fenna Johanna Maagd.

Niklaas en Fenna zetten 7 kinderen op de wereld, maar nemen na het overlijden van zijn jongere zus en haar man ook nog eens de voogdij op zich van de achtergebleven kinderen. De kinderen blijven echter op zich zelf wonen onder de directe zorg van de oudste dochter

Niklaas heeft altijd contact gehouden met zijn 4 broers en brengt samen met zijn broers Mans en Anton zijn laatste levensjaren door in huize Sint Jozef te Sappemeer. Niklaas sterft daar op 78-jarige leeftijd. Zijn broers Mans en Anton passeren ruimschoots de 80. De oudste van de 4 broers is bij het overlijden van Niklaas dan reeds 10 jaar daarvoor op 79-jarige leeftijd als eerste overleden.

Van de 4 "bejaarde" broers bestaat een foto, waarop ze met hun vieren staan afgebeeld.

De derde zoon (Gerard) van Niklaas en Fenna is al vroeg naar Zuid-Afrika geëmigreerd. Later volgde ook de jongste zoon. Toen Gerard 30 werd (1959) heeft de achtergebleven familie met een bandrecorder de gelukwensen ingesproken om Gerard op orginele wijze te feliciteren. De stemmen van Niklaas en Fenna zijn hier te horen (Met dank aan Gertrüd van Nimwegen-Stege).

Voor zijn kleindochter Gertrüd schreef Niklaas eens een klein versie voor in haar poeziealbum. Het resultaat is hier te zien.