HOME

AGENDA

CONTACT

   
 
Ook wŪj komen mee om te aanbidden (2)

30-plus traject in het kader van de Wereldjongerendagen 2005

Het platform biedt in augustus een eigen 'WJD voortraject'. Een eerste inschrijfdatum is hierbij verstreken. Dit hebben we mede daarom gedaan om te polsen, of er animo is voor een dergelijk traject. En we zijn verheugd in het feit, dat al zo’n 35 personen zich hebben opgegeven. Hiernaast gaan zo’n jongeren met ons mee op de zondag naar de afsluitende eucharistieviering in Frechen, bij Keulen. En nog iedere week komen vragen voor informatie tot ons.

Een tweede inschrijftermijn tot 15 juni is verlopen. De reis is volgeboekt. Maar misschien zijn er nog uitvallers. Informeer !

1.    Er zijn nog voldoende plaatsen vrij voor alleen de treinreis naar de Pausmis op 21 augustus. Hiervoor geldt:

a.    We vertrekken zondagochtend rond 4.30 uur naar Aken station. De Duitse spoorwegen zetten extra treinen in, die in de nacht naar en van Keulen rijden.

b.    We hopen rond 18.00 uur terug te zijn in Aken.

c.    Houdt er wel rekening mee, dat ondanks de trienreis we niet dicht bij het veld kunnen komen. Houdt er rekening mee, dat je 2x 5-7 km zult moeten lopen.

ECHTER:

Eerder is aangegeven, dat het voor 30 plus jongeren alleen mogelijk is op zondag de eucharistieviering mee te vieren in Frechen. Naarmate we de eindstreep van het inschrijven bij de Duitse organisatie naderen is het beleid t.a.v. de maximum leeftijd iets soepeler geworden. De WJD organisatie biedt nu de mogelijkheid ook op zaterdagmiddag en -nacht de WJD activiteiten mee te vieren.

Het platform heeft ervoor gekozen alleen te gaan naar de afsluitende eucharistieviering op zondag. Maar we bieden wel de mogelijkheid om 30 plussers met elkaar in contact te brengen om gebruik te maken van deze extra optie.

Let op: om gebruik te maken van deze optie moet een pelgrimspakket worden gekocht (€ 40,-) in Keulen. Zie nu voor meer informatie de vangnet-reizen op de wjd.nl site.

Voor de volledigheid vermelden we toch even, dat de afsluitende eucharistieviering op zondag kostenloos toegankelijk is. Je kunt dus ook op eigen gelegenheid reizen, maar dan adviseren we je sterk gebruik te maken van gemeenschappelijk vervoer (bus of trein).

Bij beide opties kunnen we op de plaats waar je komt te staan op het grote veld geen enkele invloed uitoefenen. Maar dat maakt de gezelligheid, het vieren van de H. Mis met onze paus, het samenzijn en de indrukken vast niet minder fascinerend ! 

Maak je keuze en/ of optie bij ons bekend, en we geven je zo spoedig mogelijk antwoord of dit ingepast kan worden. En ook voor andere vragen staan we open.

Of kijk op www.wjt2005.de voor meer informatie (in het duits).

Het programma: http://www.wjt2005.de/index.php?id=413&si=0

OfficiŽle documenten: http://www.wjt2005.de/index.php?cddownloads&si=0#3585

Duitse spoorwegen: http://www.bahn.de naar Frechen of Kerpen

Jongerenfestival: http://www.wjt2005.de/index.php?id=24&si=0

 

Lees ook:

Deel 1: Programma 

Deel 3: vrijwilligers gezocht: meng je in het jongerengewoel


Voor vragen, het tonen van je interesse voor dit initiatief of opgave, neem dan contact met ons op.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to Top of Page