HOME AGENDA CONTACT  UPDATE 1 JAN. 2012
 

 

R.K. PLATFORM 30+ 

 

Beste 30-plusser,

Wellicht herken je dit: je hebt het gevoel dat je uitgegroeid bent uit de verschillende jongeren- activiteiten, maar je wilt wel contact zoeken met leeftijdsgenoten in de Kerk. Om elkaar te ontmoeten, om te praten over jouw en je plaats in de wereld, in je werk en in de kerk, je in het geloof te verdiepen of gewoon samen iets gezelligs te ondernemen, waarbij het geloof ook z'n plek mag hebben. Waar vind een dertiger dit?

Vanuit een zelfde behoefte zijn er in de afgelopen jaren verschillende activiteiten voor 30- en 40-plussers ontstaan. In 2004 is een "R.K. Platform 30+" opgericht. Dit platform stelt zich als doel om jaarlijks enkele activiteiten voor Nederlandse en Vlaamse katholieken in de leeftijd van ongeveer 27 t/m 45 jaar te organiseren, waarin plaats is voor ontmoeting, bezinning en ontspanning.

Ook wil het platform doorgeefluik zijn van de activiteiten (in de breedste zin van het woord) voor de 30-plusser die worden georganiseerd. Hierbij hebben we jouw steun nodig deze informatie aan ons door te spelen. Wij plaatsen deze in de agenda.

Het platform werkt vanuit de R.K. identiteit, de activiteiten staan echter open voor alle gelovigen, die deze identiteit aanvaarden.

Op deze site vindt je het overzicht van de geplande (of ad hoc) activiteiten. Je kunnen je via email op de hoogte houden. 

---------

Dit seizoen richt het platform zich net als vorige seizoen speciaal op initiatieven, die vanuit een 'vriendenclub' regionaal worden gestart. Gezellig wandelen, fietsen of een hapje eten. Via de website kun je je activiteit promoten. In Den Bosch zijn we al begonnen. Er zijn nu ideeŽn om iets te starten in Utrecht.

RK Platform30+, niet zomaar in een hokje te plaatsen

We hopen dat we je interesse hebben gewekt en dat we je bij een van de komende activiteiten mogen ontmoeten. Of misschien ken je iemand, waarvan je weet dat hij/ zij dit zoekt, geef deze informatie s.v.p. door. 

Natuurlijk is het fijn, als je wat reclame voor ons wilt maken voor de activiteiten in jouw kerk. Hieronder vind je de programmaflyer (in september komt een nieuwe versie). Hierboven vind je de poster van het platform in het thema "RK Platform30+, niet zomaar in een hokje te plaatsen". Lekker druk, lekker kleurrijk en lekker anders. Deze zijn ook hieronder te downloaden als .pdf en als .jpg. Print hem uit of vraag ze aan bij Frank en deel ze uit!

En nog meer belangrijk: wij vragen jouw gebed over ons werk.

Van harte welkom!  Het team van platform30+

platform30plus.ontheweb.nl

Meer informatie over een 'wie' en 'wat' van het platform >>>

Programmaflyers 2010- 2011

Themaposter Platform30+

NIEUW OP DEZE SITE

1 januari            een zalig kerstmis. lees de kerstboodschap 2011 of hier in .doc format.

geef je nu op voor de bezinningsdagen in tegelen >>>

 

Doorzoek de site met een muziekje erbij

BERICHTEN

?

nieuw e-mailadres

?

vrijblijvend via email/ post op de hoogte worden gehouden van activiteiten

?

onlangs geen berichten meer ontvangen.

!

geef s.v.p. even de nieuwe e-mailgegevens door

!

let op, dat bij een aanmelding je e-mail wordt bevestigd. Dit i.v.m. spamfiltering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to Top of Page