WORKSHOP - TRAININGSSTAGE IN ALMERĶA SPANJE

Almerķa 

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12 - verder

Je kent het vast wel: als eind maart - begin april de lente doorbreekt en de temperatuur weer omhoog gaat lijkt elke training als vanzelf te gaan. Tempo's op de baan gaan ineens seconden vlotter zonder dat je je hiervoor extra moet inspannen. Van duurloopjes in de zon ben je weer vlot hersteld.

Helaas is de Nederlandse winter niet geschikt voor intensieve en omvangrijke trainingen. Wind en regen maken extra kleding noodzakelijk. Je spieren herstellen minder vlot waardoor een regelmatige massage of extra rust geen overbodige luxe is. Vandaar dat veel atleten in het vroege voorjaar uitwijken naar warmere streken voor een extra trainingsimpuls.

Het Spaanse stadje Almerķa ligt aan de Middellandse Zee. Het kent een aangename voorjaarstemperatuur en met de terrasjes langs het strand een mediterrane sfeer. Het plaatsje ligt temidden van een Nationaal Park met een bijzondere natuur die een duurloop tot een unieke ervaring maakt.

Met de ontspannen levensstijl en het atletiekstadion zijn alle ingrediėnten aanwezig voor een trainingsstage waarin kwaliteit en omvang uitstekend zijn te combineren. Dit betekent een mooie aanvulling op de voorbereiding van je wedstrijdseizoen, of je nu een voorjaarsmarathon loopt of je voorbereidt op het indoorseizoen of baanseizoen.

Gerard Smit Maart 2002