Gezegden Wijsheden Spreuken Esoterie Geloof door Ernest Keijzers

Boekbespreking

 

Ronna Herman:

Op de Vleugelen van het Licht.

 

De aartsengel Michael spreekt.

Op de Vleugelen van het Licht - On Wings of Light

 

Ronna Herman is een Amerikaanse vrouw waar de Aartsengel Michael contact mee maakte. Zij ontvangt nog steeds nieuwe informatie, welk voor iedereen bedoeld is. In 1997 sprak ze de Verenigde Naties toe.

Het boek geeft zowel goede aanwijzingen voor meditatie, levenswijsheden als verschillende boodschappen van hoop en inspiratie. Geen boek welk ik iemand zou aanraden als eerste boek in de esoterie. Echter een van de mooiste boeken voor mensen die al wat meer gelezen hebben.

 

Citaten:

 

Citaat 1:

Meer dan ooit sporen wij u aan om uw gedachten te bewaken en uw emoties te beheersen, en de gebeurtenissen die u in uw leven in gang heeft gezet en het effect dat u heeft op uw naaste omgeving, zorgvuldig te observeren. Aarzeling, twijfel, angst of negativiteit beperken u allen maar en houden u gevangen in uw oude werkelijkheid.

 

Citaat 2:

Een van 's mensen grootste tragedies en smarten en belangrijkste lessen is een langdurig, moeilijk sterfbed geweest, of een geliefde met pijn of plotseling zien sterven, of te zien dat een kind werd weggenomen in de eerste jaren van een gouden belofte. .. .. .. .

Uw geliefden zouden weten dat de scheiding maar tijdelijk was, dat ieder van u zijn eigen bestemming moest volgen. Dat u op een dag weer verenigd zou worden en nooit meer pijn van scheiding zou voelen. Amerikaanse inheemsen en andere culturen uit het verleden die dicht bij de geest leefden en stierven, aanvaarden leven en dood als het wezenlijke van ervaring op aarde. Zij koesterden het leven, maar zij eerden ook de dood. .. .. ..

Heeft U zich nooit afgevraagd waarom sommigen jarenlang treuren om een verlies en er nooit meer overheen lijken te komen, en waarom anderen korte tijd treuren en dan terugkeren in het volle leven en wegen vinden om de leegte in te vullen? Betekent dit dat sommigen meer liefhebben dan anderen? Nee, het betekent gewoonlijk dat zij of het nodig hebben zichzelf te martelen, of niet voelen dat zij de kennis, de bekwaamheid of de middelen hebben om op zichzelf te vertrouwen, of de wens om verantwoordelijkheid voor hun geluk en voor het doel van hun leven te nemen. Zij richten zich naar buiten, begrenzen en beperken zichzelf in de mogelijkheid om volledig bewuste meesters van hun eigen lot te worden.

 

Citaat 3:

De volgende stap zou kunnen bestaan om de ontwikkeling van het vermogen om uw bewustzijn naar uw kruinchakra te verplaatsen, en daarna 20 a 25 cm daarboven. Met andere woorden verhef uw geest, voel uw bewustzijn omhoog rijzen om de meesters te ontmoeten. Laat uw lichamelijke bewustzijn achter en reik naar de sferen.

 

 

 

Over Ronna Herman:

Ronna is een Amerikaans medium.

 

Waardering *****

ISBN 90 72676-08-4 Datum 1996

 

Waardering:

* of **
worden niet opgenomen in index omdat boek niet interessant genoeg is
***
Interessant boek. Het lezen waard!
****
Interessant boek. Het lezen waard! Met unieke inhoud.
*****
Interessant boek. Het lezen waard! Met unieke inhoud.Voor ingewijden

 

 

 

 

 

More >>

Terug naar Index Boekbesprekingen.

Voor de laatste berichten van Ronna ga naar Lichtwerk.

............ | ................................| .......................................| Contact Me |.................................... | ©2006 EE Company