Secretariaat :

Julianastraat 4

6247CD - Gronsveld

Tel: 043-4081613

KBO Gronsveld/Rijckholt

Oog voor Senioren

Bestuur

Agenda 2012

Gesprek ouderenorganisaties met minister Kamp

dinsdag, 21 december 2010 item4

Vertegenwoordigers van de ouderenorganisaties Unie KBO, PCOB, NVOG en NOOM, verenigd in de koepel CSO, hebben op 16 december 2010 een gesprek gehad met minister Kamp. Het gesprek was niet alleen een eerste kennismaking met de nieuwe minister. Er stonden vier belangrijke onderwerpen op de agenda: de toekomst van de pensioenen, de koopkracht van ouderen, de positie van de allochtone ouderen en de arbeidsparticipatie van oudere werknemers.

De minister liet weten dat hij het op prijs stelt om met de vertegenwoordigers van de ouderenorganisaties te praten. De vertegenwoordigers van de ouderenorganisaties hadden alle gelegenheid om aan te geven met welke knelpunten in het overheidsbeleid de ouderen worden geconfronteerd. De minister heeft een toelichting gegeven op zijn beleid op deze punten. De verschillende onderwerpen zijn uitgebreid aan de orde geweest.

De minister reageerde positief op het verzoek van de CSO om vaker met hem aan tafel te zitten om nieuwe ontwikkelingen te bespreken en de standpunten van de CSO naar voren te kunnen brengen. De minister heeft toegezegd er zelf op toe te zien dat het overleg met de CSO zal plaatsvinden. De CSO is blij met deze toezegging van de minister.

Aanmelden

Infoblad

Daarom KBO

NIEUWS

Lid worden

Belastingservice

Foto's Verslagen

E-Mail

Links

Mededelingen

Zorgverzekering

Ouderenadvisering

logoKBO2
logoKBO2a