O V E R  D E Z E  S I T E


  li  Herkomst van deze site
 
li  Auteur van de site
 
li  Contact en reageren
 
li  Links
 


Herkomst van deze site  


Grote delen uit deze site maakten oorspronkelijk deel uit van de site van het Milieu Educatiecentrum Oegstgeest, zoals deze door de webmaster in de loop van een aantal jaren was opgebouwd. Toen deze laatste site begin 2014 een andere opzet kreeg werden een aantal hoofdstukken niet meer overgenomen. Uit deze hoofdstukken is, onder opname van enkele nieuwe onderdelen door de webmaster een nieuwe site samengesteld welke in de toekomst op onderdelen nog zal worden uitgebreid.

De auteur


De auteur ,Guus Siebers, heeft eerder gewerkt als leraar op het VHMO, als universitair docent, wetenschappelijk medewerker en studieadviseur bij de opleiding biologie aan de Leidse Universiteit. Na de pensionering is hij doorgegaan als beroepsadviseur bij genoemde opleiding.
Als auteur en webmaster heeft hij enkele andere sites op zijn naam staan die voor de bezoeker van deze site interessant kunnen zijn zoals deze:
 
''Over de horsten'', over het Koninklijk landgoed de Horsten in Wassenaar en de aangrenzende landgoederen de Paauw en Duivenvoorde (historie, planten en dieren, wandelingen met wandelkaarten).

Langs de rode wandelroute in de Horsten

Contact en reageren


Aanvullingen en correcties zijn welkom en worden zeer op prijs gesteld.
 
Reageren kan altijd en wel op dit adres:  am.siebers@hccnet.nl
 
Op de homepage van de auteur vindt u alle door hem gemaakte websites bij elkaar. Misschien dat u daar nog iets interessants kunt vinden.
 

Links

 
 • Milieu Educatiecentrum Oegstgeest  (activiteiten, wandelingen)
   
 • Vereniging Oud-Oegstgeest  (over de historie van Oegstgeest)
   
 • Zuid-Hollands Landschap  (pronciale landschapsorganisitie)
   
 • IVN afdeling Leiden  (Instituut voor Natuureducatie. Leiden)
   
 • Geologie van Nederland  (Ondergrond, bodems)
   
   


 •