CPA regio Arnhem

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Welkom op de website van de CPA regio Arnhem.Met deze website willen wij, het bestuur van de Contactgroep Postactieven regio Arnhem, u informeren over de ontspanningsvereniging voor ex medewerkers van de Koninklijke Luchtmacht welke deze organisatie met functioneel leeftijd ontslag of pensioen hebben verlaten en die hebben gediend bij een van de onderstaande onderdelen;

                                              > Luchtmacht Instructie en Militaire Opleidingen School (LIMOS)
                                              > Koninklijke Kaderschool Luchtmacht (KKSL)
                                              > Luchtmacht Electronische en Technische School (LETS)
                                              > Vliegbasis Deelen

of zij die in de regio Arnhem of Nijmegen woonachtig zijn.

Tevens zijn bij onze vereniging welkom, zij die de Koninklijke Luchtmacht na een dienstverband van tenminste zes jaren hebben verlaten.

De Koninklijke Luchtmacht kent twaalf officieel erkende postactieven verenigingen. Elf in Nederland en één in Duitsland.

Eén van de doelstellingen van de vereniging is het organiseren van bijeenkomsten en evenementen ten behoeven van haar leden. Dat doen we door het organiseren van enkele socials, het bij elkaar komen voor een praatje met een drankje en een hapje. Ook houden we enkele malen per jaar een bingo, u weet wel dat spel met die balletjes en cijfertjes. Ook bezoeken we o.a. de luchtmachtdagen en maken we korte en langere uitstapjes. Kijk voor een overzicht van de door ons georganiseerde evenementen ook op de pagina Actueel onder Activiteiten.

Het bestuur van de CPA regio Arnhem.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu