Toegang Oranjekazerne - CPA regio Arnhem

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Toegang Oranjekazerne

Toegang tot gebouw 11 op de OranjekazerneDe Oranjekazerne is een militair terrein en daarom gelden er speciale toegangsregels.

Als u, als lid van de CPA regio Arnhem (eventueel met partner of introducee(s)), wilt deelnemen aan de activiteiten die de CPA organiseert, dan moet u zich voor de sluitingsdatum van de betreffende activiteit, telefonisch, schriftelijk en/of per e-mail, aanmelden bij de penningmeester. Deze aanmelding moet vermelden uw; naam, eventuele voorvoegsel(s), voornaam, geboortedatum, geboorteplaats en het nummer van het door u te gebruiken identiteitsbewijs (Nederlands paspoort, - ID bewijs of Rijbewijs). Dit moet voor elke door u aangemelde bezoeker aan de penningmeester worden doorgegeven.

Het bestuur zal dan een bezoekerslijst samenstellen en deze inleveren bij de instantie die de toegang tot de Oranjekazerne goedkeurt.

U als bezoeker, met eventuele partner of intruducee(s), moet zich bij aankomst, met een geldig identiteitsbewijs dat u heeft opgegeven bij aanmelding, bij de wacht van de Oranjekazerne te melden. Deze controleert of de naam met het juiste document op de bezoekerslijst voorkomt, zo ja dan krijgt u toegang tot de Oranjekazerne en moet u langs de kortste weg naar een van de parkeerplaatsen in de buurt van gebouw 11 rijden, daar parkeren en zich dan naar 't Trefpunt begeven.

Bij één- of meerdaagse reizen dient u te allen tijde de parkeeraanwijzingen van het bestuur op te volgen.


Als u, uw partner of uw introducee(s) niet op de lijst vermeld staat of
zich niet kan legitimeren zal géén toegang tot de
Oranjekazerne worden verkregen.Het is niet toegestaan om voor, tijdens of na activiteiten over het complex van de Oranjekazerne te rijden.

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu